کوفته شانس


کوفته شانس,
● مواد لازم:
▪ گوشت گوسالۀ چرخ کرده: ۳۰۰ گرم؛
▪ پیاز رنده شده: ۱ عدد متوسط؛
▪ برنج پخته شده: ۱ و نیم پیمانه؛
▪ تخم مرغ: ۳ عدد؛
▪ سبزیجات (نعنا، جعفری، ریحان و گشنیز): ۲ پیمانه (ریز خرد شده)؛
▪ نمک و فلفل و ادویۀ دلخواه: به میزان لازم؛
▪ آرد سوخاری یا آرد سفید: به میزان لازم؛
▪ روغن برای سرخ کردن: نصف پیمانه؛
▪ پیاز داغ (رنده شده): ۲ قاشق غذاخوری؛
▪ آب گوجه فرنگی: ۲ پیمانه؛
▪ فلفل دلمه ای: ۱ عدد بزرگ.
● طرز تهیه:
پیاز رنده شده، سبزیجات ریز خرد شده، برنج پخته و تخم مرغ ها را به گوشت چرخ کرده اضافه کنید و پس از مزه دار کردن آن با نمک، فلفل و ادویه های دلخواه آن را خوب مخلوط کنید. سپس از مخلوط به اندازۀ یک نارنگی کوچک بردارید و در دست به صورت ماهی درآورید و بعد در آرد سفید یا آرد سوخاری بغلطانید.
سپس روغن را در ظرف مناسبی داغ کنید و کوفته های ماهی شکل را در آن سرخ کنید.
پس از این که کوفته ها را سرخ کردید، آب گوجه فرنگی را در روغن بریزید و پیاز داغ را اضافه کنید. سپس نمک، فلفل و ادویه بزنید و اجازه دهید جوش بیاید و سپس کوفته ها را یکی یکی به ظرف اضافه کنید و روی آن ها را با فلفل دلمه ای ورقه شده بپوشانید. پس از ۲۰ دقیقه غذای شما حاضر است.
▪ نکته:
چاشنی این غذا آب گوجه فرنگی است اما، اگر دوست دارید ترش تر باشد می توانید از آب لیمو یا جوهر لیمو استفاده کنید.
با این مقدار مواد می توان ۱۶ تا ۱۸ کوفته تهیه کرد.
بهتر است که کوفته ها را قبل از سرو به آب گوجه فرنگی افزود و بلافاصله سرو کرد چرا که آب گوجه فرنگی به خورد کوفته ها می رود و نرم می شود.
این غذا با نان سرو می شود و نان های سنتی در کنار آن بسیار مطبوع خواهد بود.
میزان ۳ عدد تخم مرغ برای این میزان مواد ممکن است زیاد باشد بهتر است تخم مرغ ها را دانه دانه اضافه می کنیم. در صورتی که مواد شکل گرفت نیاز به افزودن تخم مرغ بعدی نیست.
خانواده ما


 
کلمات کلیدی :
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه