کوفته خشک


کوفته خشک,
▪ طرز تهیه:
نان های خشک را در کمی آب خیس می کنیم تا نرم شود. سپس آب اضافی آنها را با دست می گیریم.
گوشت ،پیاز،نان های نرم شده ،جعفری ،نمک ،فلفل و زیره ی سبز رابا هم مخلوط می کنیم و خوب ورز می دهیم .(مقدار نان به حدی باشد که چسبندگی گوشت از بین نرود.).
از مخلوط مواد به اندازه ی یک گردو بر میداریم و آنها را در دست گرد می کنیم. در ماهی تابه ای روغن را گرم کرده و دو طرف کوفته ها را در آن سرخ می کنیم. حالا کوفته ها را در ظرفی می چینیم و با سیب زمینی سرخ شده و گوجه فرنگی تزیین می کنیم.
مواد لازم برای ۵ نفر:
۳۰۰ گرم گوشت چرخ کرده
۱ عدد پیاز متوسط رنده شده
چند تکه نان خشک شده
۳تا۴ قاشق سوپ خوری جعفری خرد شده
نمک ،فلفل و زیره ی سبز به مقدار لازم
۲/۱ لیوان روغن برای سرخ کردن
سیب زمینی سرخ شده و گوجه فرنگی برای تزیین

منبع: مجله هنر آشپزی
شبکه رشد


 
کلمات کلیدی :
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه