کوفته تبریزی


کوفته تبریزی,
●مواد لازم:
▪ گوشت ۲بار چرخ شده نیم کیلو
▪ لپه پخته نیم کوب شده یک فنجان
▪ رب گوجه فرنگی ۲ قاشق سوپخوری
▪ برنج نیم پز شده یک دوم فنجان
▪ تخم مرغ کامل ۲ عدد
▪ پیاز رنده شده یک دوم فنجان
▪ تره و مرزه خرد شده یک دوم فنجان
▪ روغن ۲ قاشق غذاخوری
▪ زردچوبه،نمک وفلفل به قدر کافی
● مواد داخل کوفته:
▪ پیاز سرخ شده ۲قاشق سوپخوری
▪ مغزگردو خرد شده یک دوم فنجان
▪ زرشک ۲قاشق سوپخوری
▪ تخم مرغ آبپز ۲-۱ عدد
▪ خلال بادام ۲قاشق سوپخوری
● طرز تهیه:
در ظرف بزرگی گوشت چرخ کرده ، پیاز رنده شده، تره ، مرزه ، تخم مرغ ها ، لپه ، برنج ، نمک و فلفل و زردچوبه را مخلوط کرده و با گوشت کوب در حدود ۶-۵ دقیقه می کوبیم تا مایع کوفته چسبندگی پیدا کند و سپس وسط مایع گوشتی را کمی باز کرده و مواد داخل کوفته را (که میزان آنها در بالا گفته شده است)درون آن قرار داده و در حالی که دستمان را با آب آغشته می کنیم، تکه های گرد شده را خوب غلطانده و در قابلمه مناسبی روغن و رب را کمی تفت می دهیم و ۳ لیوان آب اضافه کرده و بعد از جوش آمدن شعله را ملایم کرده و کوفته را به آرامی درون قابلمه قرار می دهیم و در دیک را نمی گذاریم چونکه کوفته بلافاصله ترک برمی دارد.
زمانی که یک طرف کوفته خودش را گرفت، به آرامی آن را بر می گردانیم و می گذاریم طرف دیگر آن خودش را بگیرد و پخته شود.اگر کوفته به آب بیشتری نیاز داشت، کمی آب گرم به آن اضافه کنیم تا کاملاً کوفته پخته و سس آن کمی غلیظ شود.
بیرتک


 
کلمات کلیدی :
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه