طرز تهیه کیک نسکافه ای , طرز تهیه ,آموزش,روش تهیه,طرز تهیه کیک ,تهیه کیک نسکافه ای ,كیك قهوه,كیك نسكافه,نسكافه ای,كیك,نسكافه,شیرینی پزی,آموزش شیرینی پزی,سایت آشپزی

طرز تهیه ,آموزش,روش تهیه,طرز تهیه کیک ,تهیه کیک نسکافه ای ,كیك قهوه,كیك نسكافه,نسكافه ای,كیك,نسكافه,شیرینی پزی,آموزش شیرینی پزی,سایت آشپزی
آماده سازی: 1 ساعت
مدت انتظار: 1 ساعت
مجموعاً: 2 ساعت

مواد اولیه :

برای 6 نفر
زرده تخم مرغ                          4عدد
شکر                                  1پیمانه
کره                                   100گرم
نسکافه                1قاشق چایخوری
آب         2قاشق سوپخوری (جوش)
بیکینگ پودر          2قاشق چایخوری
وانیل                         به میزان لازم
آرد                                   2پیمانه

طرز تهیه :

ابتدا کره را به دمای محیط میرسانیم و بعد آن را به همراه شکر و وانیل با همزن خوب می‌زنیم تا کرم رنگ و کشدار شود، سپس یکی‌یکی زرده‌های تخم‌مرغ را افزوده و خوب هم می‌زنیم. نسکافه را در آب جوش حل کرده و به مواد اضافه می‌کنیم. در آخر آرد و بیکینگ‌پودر را با هم الک کرده، کم‌کم به مواد اضافه می‌کنیم و هم می‌زنیم. در قالب متناسب که بهتر است قالب شماره 24 باشد کاغذ روغنی پهن می‌کنیم و مواد را درون قالب می‌ریزیم. قالب را به مدت 30تا35 دقیقه در فر با حرارت 180 درجه سانتی‌گراد در پنجره وسط قرار می‌دهیم.

نکات:

1)میتوانید به جای آب جوش از همان مقدار شیر داغ استفاده کنید.

2)اگر دوست دارید به جای کره از روغن مایع استفاده کنید ولی ابتدا شکر و تخم‌مرغ را با هم زده، سپس روغن مایع اضافه کنید.

3)بهتر است این کیک را به همراه خامه زده شده که با کمی نسکافه یا قهوه طعم دار شده است تزیین و سرو نمود.

نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه