طرز تهیه کیک بستنی با طعم توت فرنگی

طرز تهیه ,آموزش,روش تهیه,توت فرنگی,کیک بستنی,بستنی خامه,طرز تهیه کیک بستنی ,کیک بستنی با طعم توت فرنگی,شیرینی پزی,آموزش شیرینی پزی
آماده سازی: 15 دقیقه
مدت انتظار: 2 ساعت
مجموعاً: 2 ساعت و 15 دقیقه

مواد اولیه :

برای 8 نفر
بستنی وانیلی              به مقدار لازم
توت فرنگی          20 عدد (خرد شده)
خامه                    115 گرم (پر چرب)

طرز تهیه:

یه قالب کیک (گرد) 20 سانتیمتری رو با کاغذ روغنی یا فویل میپوشونیم و بمدت 10 دقیقه تو فریزر میذاریم تا سرد بشه.
بستنی رو تو یه کاسه با همزن برقی حدودا 2 دقیقه میزنیم تا نرم بشه اما همچنان حالت خودش رو حفظ کنه.

توت فرنگی های خرد شده رو به بستنی اضافه میکنیم و حدودا 1 دقیقه میزنیم تا بستنی صورتی رنگ بشه. سپس بستنی رو به قالب کیک سرد شده منتقل کرده، سطحش رو صاف میکنیم و حداقل 2 ساعت تو فریزر قرار میدیم تا حالت بگیره. (اگر بیش از 2 ساعت تو فریزر میذارید باید روی اون رو با پلاستیک بپوشونید تا یخ نزنه).

خامه رو میزنیم تا فرم بگیره. بستنی رو از قالب بیرون میاریم و از خامه برا�� تزئین کیک بستنی استفاده میکنیم.

نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه