طرز تهیه کیک بستنی با طعم توت فرنگی , طرز تهیه ,آموزش,روش تهیه,توت فرنگی,کیک بستنی,بستنی خامه,طرز تهیه کیک بستنی ,کیک بستنی با طعم توت فرنگی,شیرینی پزی,آموزش شیرینی پزی,ایران مطلب

طرز تهیه ,آموزش,روش تهیه,توت فرنگی,کیک بستنی,بستنی خامه,طرز تهیه کیک بستنی ,کیک بستنی با طعم توت فرنگی,شیرینی پزی,آموزش شیرینی پزی
آماده سازی: 15 دقیقه
مدت انتظار: 2 ساعت
مجموعاً: 2 ساعت و 15 دقیقه

مواد اولیه :

برای 8 نفر
بستنی وانیلی              به مقدار لازم
توت فرنگی          20 عدد (خرد شده)
خامه                    115 گرم (پر چرب)

طرز تهیه:

یه قالب کیک (گرد) 20 سانتیمتری رو با کاغذ روغنی یا فویل میپوشونیم و بمدت 10 دقیقه تو فریزر میذاریم تا سرد بشه.
بستنی رو تو یه کاسه با همزن برقی حدودا 2 دقیقه میزنیم تا نرم بشه اما همچنان حالت خودش رو حفظ کنه.

توت فرنگی های خرد شده رو به بستنی اضافه میکنیم و حدودا 1 دقیقه میزنیم تا بستنی صورتی رنگ بشه. سپس بستنی رو به قالب کیک سرد شده منتقل کرده، سطحش رو صاف میکنیم و حداقل 2 ساعت تو فریزر قرار میدیم تا حالت بگیره. (اگر بیش از 2 ساعت تو فریزر میذارید باید روی اون رو با پلاستیک بپوشونید تا یخ نزنه).

خامه رو میزنیم تا فرم بگیره. بستنی رو از قالب بیرون میاریم و از خامه برای تزئین کیک بستنی استفاده میکنیم.

نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه