طرز تهیه پن کیک توت فرنگی و خامه , طرز تهیه ,تهیه پن کیک ,طرز تهیه پن کیک ,پن کیک توت فرنگی ,پن کیک توت فرنگی و خامه,آموزش شیرینی پزی,شیرینی پزی,سایت آشپزی

طرز تهیه ,تهیه پن کیک ,طرز تهیه پن کیک ,پن کیک توت فرنگی ,پن کیک توت فرنگی و خامه,آموزش شیرینی پزی,شیرینی پزی,سایت آشپزی

طرز تهیه پن کیک توت فرنگی و خامه

آماده سازی: 15 دقیقه
مدت انتظار: 15 دقیقه
مجموعاً: 30 دقیقه

مواد اولیه :

برای 4 نفر
کره                                     به اندازه ی چرب کردن تابه
روغن کانولا                                  2 قاشق سوپخوری
نمک                                         1/4 قاشق چایخوری
بکینگ پودر                                    1 قاشق سوپخوری
شکر دانه ای                                  1 قاشق سوپخوری
آرد                                                             1 فنجان
شیر کره                                                     1 فنجان
تخم مرغ                                                1 عدد بزرگ
توت فرنگی            1 فنجان (شسته و حلقه حلقه شده)

 خامه زده شده :

شکر پودری                        1/4 فنجان
خامه                      1 فنجان (پر چرب)
عصاره وانیل             1 قاشق چایخوری
نشاسته ذرت            1 قاشق چایخوری

طرز تهیه :

1. ابتدا پن کیک ها را درست کنید. اول یک تابه را روی شعله ی کمتر از متوسط داغ کنید.

2. زمانی که تابه داغ می شود خمیر را درست کنید. تخم مرغ ها را در یک مخلوط کن بشکنید. با سرعت نسبتاً بالا بزنید تا رنگ زرد لیمویی پیدا کند و کف کند. آرد، شیر کره، شکر دانه ای، بکینگ پودر، نمک و روغن را به مخلوط کن اضافه کنید. بزنید تا مخلوط شوند.

3. کف تابه را با کمی کره چرب کنید. با یک ملاقه 1/4 فنجان از خمیر را به شکل دایره ای داخل تابه بیندازید. بپزید و 1 بار برگردانید تا 2 دو طرف طلایی شوند. از داخل تابه بیرون بیاورید و پن کیک ها را در یک سینی فر بچینید و در وارمر فر با حرارت 200 درجه فارنهایت (93 درجه سانتی گراد) گرم نگه دارید.

4. زمانی که همه پن کیک ها درست شدند خامه ی زده شده را درست کنید. خامه پر چرب، شکر پودری و وانیل را در یک مخلوط کند بریزید و بزنید تا موج دار شود. سپس نشاسته ذرت را اضافه کنید و بزنید تا موج های آن بیشتر شود.

5. برای چیدن. یک پن کیک داخل بشقاب قرار دهید. مقدار زیادی خامه زده شده روی آن قرار دهید. همین کار را یکبار دیگر تکرار کنید. در آخر روی خامه توت فرنگی بچینید و سرو کنید.


نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه