طرز تهیه شیرینی ماكارون به لیمو

طرز تهیه شیرینی ماکارون به لیمو
طرز تهیه شیرینی،شیرینی ماكارون،تهیه شیرینی ساده
مواد لازم:

       سفیده تخم‌مرغ                                3 عدد

       شکر دانه‌ریز                                    40 گرم

       پودرشکر                                       180 گرم

       پودربادام                                       125 گرم

       رنگ آبی        اسانس لیمو از هر کدام چند قطره


روش تهیه:

1. برای تهیه خمیر ماکارون فر را اگر گازی بود روی 150 و اگر برقی بود روی 140 درجه سانتی‌گراد تنظیم کرده گرم می‌کنیم.

2. کف سینی فر را کاغذ روغنی پهن کرده، آن را چرب می‌کنیم.  ابتدا سفیده‌های تخم‌مرغ را با همزن برقی هم می‌زنیم تا پف کند. سپس آرام‌آرام شکر دانه ریز را به سفیده اضافه کرده، به هم‌زدن ادامه می‌دهیم تا حالت فومی شکل پیدا کند.

3. پودرشکر و پودربادام را با یکدیگر آسیاب کرده و خوب مخلوط می‌کنیم و توجه داریم که به واسطه چربی بادام مخلوط ما حالت خمیری شکل پیدا نکند. رنگ و اسانس را نیز به مواد اضافه کرده و مواد خشک را در سه مرحله توسط لیسک به خورد سفیده‌ها می‌دهیم. یک ماسوره ساده به قطر دو سانتی‌متر داخل کیسه قیف قرار می‌دهیم.

4. مایه را داخل قیف ریخته دایره‌هایی به قطر سه تا چهار سانتی‌متر از مایه روی کاغذ می‌گذاریم. سینی را چند بار روی میز می‌کوبیم و به مدت 30 دقیقه در دمای محیط استراحت می‌دهیم تا رویه ماکارون‌ها حالت چسبنده نداشته باشد سپس آن را به مدت 20 دقیقه روی پنجره وسط فر قرار می‌دهیم. بین ماکارون‌ها از مخلوط خامه، مارمالاد به (بدون شهد) وچند قطره آب لیموترش استفاده می‌کنیم.

منبع :مجله زندگی ایده آل
کلمات کلیدی :
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه