طرز تهیه شیرینی برشتوک

طرز تهیه شیرینی برشتوک
طرز تهیه شیرینی ،شیرینی برشتوک،پخت برشتوک

موادلازم:

آرد نخودچی                          220 گرم

پودر قند                               300 گرم

آرد گندم                             350  گرم

پودرهل                     1قاشق غذاخوری

پودر کاکائو                 2قاشق غذاخوری

روغن جامد یا کره                      215گرم

مواد لازم برای تزئین:

شکلات کاکائویی                        150 گرم

پودر پسته                               215 گرم

وانیل                           به مقدار موردنیاز

طرزتهیه:

اول آرد گندم را الک کرده و درون تابه بریزید تا ازحالت خامی در بیاید . آرد نخودچی را هم جداگانه تفت داده و به مواد اضافه کنید و روی حرارت بگذارید. روغن را اضافه کرده و پس ازمخلوط شدن روغن با مواد، تابه را از روی حرارت بردارید و بگذارید مواد نیمه گرم شده و حالت خمیری پیدا کند . پودر قند ، پودر هل و پودر کاکائو را به مواداضافه کنید . خمیر را به ضخامت دو سانتی متر بین دو ورق کاغذ روغنی با وردنه پهن کنید و مواد را بمدت نیم ساعت درون یخچال بگذارید تا خنک شود.شکلات کاکائویی را ذوب کرده و 2/3 پودر پسته را به همراه وانیل به آن اضافه کنید سپس روی شیرینی ریخته و صاف نمائید.این شیرینی را میتوانید با چای یا قهوه میل کنید.

منبع :namnak.com
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه