طرز تهیه خوراک ماهی سالمون با قارچ و کاهو

طرز تهیه خوراک ماهی سالمون با قارچ و کاهو - تصویر 1


طرز تهیه خوراک ماهی سالمون با قارچ و کاهو

آماده سازی: 15 دقیقه
مدت انتظار: 15 دقیقه
مجموعاً: 30 دقیقه

مواد اولیه :
برای 4 نفر
سیر                                                              2 حبه (بزرگ)
پیازچه                                                1/3 فنجان (خرد شده)
سس سویا                                                          1/4 فنجان
سرکه برنج                                                 1 قاشق غذاخوری
زنجبیل            1 عدد (1 عدد زنجبیل 2 سانتیمتری پوست کنده)
شکر                                                     2 قاشق چای خوری
روغن کنجد                                             1 قاشق چای خوری
سس فلفل                                           3/4 قاشق چای خوری
ماهی سالمون                   4 تکه (4 فیله بدون پوست 170 گرمی)
روغن زیتون                                                  1 قاشق غذاخوری
کاهو                                                         7 فنجان (خرد شده)
قارچ                                             115 گرم (بخاریز و ورقه شده)

طرز تهیه:

یک حبه سیر را با پیازچه، سس سویا، سرکه برنج، زنجبیل، شکر، روغن کنجد و سس فلفل داخل دستگاه مخلوط کن بریزید و مخلوط کنید.

ماهی را داخل یک ظرف پیرکس بچینید و با قاشق مواد را روی آن بریزید. ماهی را به مدت 5 دقیقه در مواد بخوابانید.

فر را با دمای 260 درجه سانتیگراد (500 درجه فارنهایت) گرم کنید.
ماهی را همراه با مواد آغشته به آن روی سینی فر قرار دهید. باقیمانده مواد را به یک ماهی تابه عمیق کوچک انتقال دهید. ماهی را به مدت 8 دقیقه در فر قرار دهید تا کاملا پخته شود.
مواد داخل ماهی تابه را به جوش آورید و آن را کنار بگذارید.

روغن را داخل یک قابلمه نچسب گرم کنید. کاهو، قارچ و یک حبه سیر له شده را به روغن اضافه کنید و به مدت 4 دقیقه تفت دهید.

سبزیجات را بین چهار بشقاب تقسیم کنید و ماهی را روی آن قرار دهید و سس را روی ماهی بمالید.

سوران
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه