طرز تهیه براونی پرتقال و بادام

طرز تهیه براونی پرتقال و بادام
طرز تهیه براونی،بروانی پرتقال

شیرینی پزی ، طرز تهیه براونی پرتقال و بادام ، بنظر من براونی  پادشاه  کیکهای شکلاتی است هرچند ترکیبات آن کیک شکلاتی نیست چون مثل کیک پف نمیکند  و مواد آن بین کیک و بیسکویت است . ما در این سایت براونی هایی با طعم و مزه مختلف آموزش دادیم که این هم نوع دیگری از آن است که اسمش براوانی پرتقال و بادام است

مواد لازم:

شکر 1 لیوان

بادام 1 لیوان

تخم مرغ 4 عدد

کاکائو 1 قاشق

شکلات تلخ 1 پاکت

شکلات شیری 1 پاکت

کره 150 گرم

پوست پرتقال 1 عدد

وانیل 1 پاکت

آرد به اندازه لازم

رویه:

سس شکلاتی به اندازه لازم

طرز تهیه :

پوست پرتقال را همراه با قسمت سفید آن می گیریم و مکعبی خرد میکنیم . در یک قابلمه آب جوش ریخته و پوست پرتقال را می پزیم. دریک ظرف شکلات, کره  و به طریق بن ماری شکلات را حل می کنیم   از حرارت برداشته  و تخم مرغ ها را دانه دانه می ریزیم  وقتی ولرم شد دوباره روی بخار گذاشته  شکر را هم میریزیم و خوب هم میزنیم. پودر بادام, کاکائو, بکینگ پودر و وانیل را می ریزیم . پودر بادام, کاکائو, بکینگ پودر و وانیل را باهم مخلوط میکنیم.تقریبا  4 قاشق آرد  ریخته  آرد را کم کم بریزید)و هم میزنیم پوست  پرتقال ها را ریخته  و هم میزنیم  در ظرف پیرکس چرب شده مایع را ریخته در فر 180 درجه از قبل گرم شده بمدت 20 دقیقه قرار می دهیم  رویش سس شکلاتی می ریزیم

منبع :
hiDoctor.ir
کلمات کلیدی :
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه