سالاد ذرت‌ و مرغ‌

سالاد ذرت‌ و مرغ‌

سالاد ذرت‌ و مرغ‌,
●مواد لازم‌:
سینه‌ مرغ‌: ۴۱۰ گرم‌
سیب‌ زرد: یک‌ عدد
ذرت‌ کنسروی‌: یک‌ قوطی‌ (بدون‌ آب‌)
نمک‌: نصف‌ قاشق‌ چایخوری‌
روغن‌ آفتابگردان‌ یا ذرت‌: ۶ قاشق‌ چایخوری‌
فلفل‌ دلمه‌ای‌ قرمز یا سبز: یک‌ عدد
آبلیمو ترش‌: ۶ قاشق‌ چایخوری‌
آب‌ گریپ‌فروت‌: یک‌ چهارم‌ پیمانه‌
پودر شکر: نصف‌ قاشق‌ چایخوری‌
●طرز تهیه‌:
ابتدا سینه‌ مرغ‌ را پخته‌ و آنها را باریک‌ به‌ قطریک‌ سانتی‌ می‌بریم‌. همچنین‌ فلفل‌ها را شسته‌ وقسمت‌های‌ سفید و دانه‌های‌ آن‌ را جدا کرده‌،گوشت‌ آن‌ را خرد می‌کنیم‌. آن‌ گاه‌ سیب‌ را به‌چهار قسمت‌ بریده‌ و هسته‌های‌ آن‌ را جدا وخردشان‌ می‌کنیم‌. سپس‌ ۳ قاشق‌ چایخوری‌ ازآبلیمو را روی‌ آن‌ می‌ریزیم‌ تا سیاه‌ نشود. در این‌مرحله‌ ذرت‌ را در کاسه‌ بزرگی‌ ریخته‌ و مرغ‌، فلفل‌و سیب‌ را به‌ آن‌ اضافه‌ می‌کنیم‌. باقیمانده‌ آبلیمو،آب‌ گریپ‌ فروت‌، نمک‌، شکر و روغن‌ را خوب‌مخلوط کرده‌ و به‌ هم‌ می‌زنیم‌. آن‌ گاه‌ مخلوط راچشیده‌ و در صورت‌ نیاز کمی‌ شکر به‌ آن‌ اضافه‌می‌کنیم‌. در مرحله‌ آخر سس‌ را اضافه‌ کرده‌ وخوب‌ با هم‌ مخلوطشان‌ می‌کنیم‌. در این‌ هنگام‌سالاد آماده‌ است‌.
ارزش‌ غذایی‌:
کالری‌: ۲۹۵ کیلوکالری‌
پروتئین‌: ۲۷ گرم‌
چربی‌: ۸ گرم‌
هیدرات‌ کربن‌: ۲۹ گرم‌
خانواده سبز


 
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه