سالاد اسفناج


سالاد اسفناج,
مواد لازم برای تهیه سالاد :
▪ اسفناج تازه نیم کیلو
▪ کلم برگ قرمز یک عدد متوسط
▪ پیاز یک عدد متوسط
▪ برگه ی زردآلو یک دوم فنجان
▪ مغز تخمه ی آفتابگردان یک فنجان
▪ نمک به مقدار کم
● مواد لازم برای سس سالاد :
▪ روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری
▪ آب نارنج ۲ قاشق غذاخوری
▪ ریحان تازه ی ساطوری شده ۲ قاشق غذاخوری
▪ سیر( رنده شده) ۲-۱ حبه( در صورت تمایل)
▪ آب انار شیرین ۲ قاشق غذاخوری
طرز تهیه :
برگ های اسفناج را شسته و درشت خرد کنید. سپس آنها را در ظرفی بریزید.
کلم قرمز را به صورت خلالی باریک ببرید و یا رنده کنید ، زیرا بعضی از افراد آن را خوب نمی جوند.
سپس پیاز را خلالی و برگه ی هلو را به صورت باریک ببرید و همه را به همراه مغز تخمه ی آفتابگردان به ظرف محتوی اسفناج اضافه کنید . خوب هم بزنید تا همه ی مواد با یکدیگر مخلوط شوند.
برای سس این سالاد در ظرفی جدا ، روغن زیتون و آب نارنج ( به جای آن می توانید از سرکه سیب یا آبغوره نیز استفاده کنید ) را با هم مخلوط کنید. کمی نمک بیفزایید و بعد سس را بچشید. ملس بودن سس را می توانید با آب انار تازه کم و یا زیاد کنید.
بعد از اینکه مزه ی دلخواه را به دست آوردید ، سیر رنده شده و ریحان ساطوری شده را به آن اضافه کنید و خوب به هم بزنید. آنگاه روی سالاد بریزید و سالاد را دوباره با سس مخلوط کرده و سپس سرو کنید.
۱) این سالاد به علت دارا بون آهن برای افراد کم خون یا دچار فقر آهن و کسانی که ضعف بدنی دارند یا حتی دچار ریزش مو هستند بسیار مفید می باشد.
۲) به علت دارا بودن مقدار بالای اسید فولیک برای خانم های باردار مناسب است ، ولی اسید فولیک در اسفناج خام موجود است و در اثر پختن از بین می رود.
۳) اسفناج به علت دارا بودن آنتی اکسیدان ها، با سرطان و تصلب شرائین مقابله می کند.
۴) اسفناج خام به علت دارا بودن فیبر روده را فعال و تخلیه می کند.
۵) بیماران کلیوی باید از خوردن اسفناج خودداری کنند ، زیرا به علت دارا بودن اسید اکسالیک، با کلسیم ترکیب شده و سنگ کلیه را به وجود می آورد.



 
کلمات کلیدی :
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه